Beoordelingen van Healthy Pleasures Eindhoven

Recente recensies van Healthy Pleasures Eindhoven

5 sterren na 20 reviews

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Intussen voor de 2e keer besteld, en opnieuw even lekker als de eerste keer. Vol van smaak, niet te pittig en knapperige echte groente! Zal zeker niet de laatste keer zijn.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

I love this place, I'm addicted to their pitas and K-salons: lovely roasted potatoes with a great topping, a salad and a very tasty sauce. Very good food indeed, and even better value for money!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vers, heel smaakvol. Deze tent is de place to be als je van lekker eten houdt. Aanrader!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zeer goed geregeld, de rijst was op hebben ze mij netjes gebeld en aardappels ipv rijst gegeven, en daarbij nog een gratis toetje super geregeld, ga zo door

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon kip was erg lekker, van de salade ben ik niet echt fan. De bezorger was erg aardig. De bezorgtijd was wel heel erg lang, 1,5 uur is gewoon te lang! Ook heb ik geen zegeltje gekregen voor de spaarkaart.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was wederom goed, maar het was wel lauw/koud geworden. De levering zelf kwam 20 minuten later, terwijl ik ruim van te voren had besteld. Toch blijf ik hier bestellen, maar ze mogen wel binnenkort de smoothies toevoegen...

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers en uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezond, betaalbaar en buiten dat... enorm lekker! Een echte aanrader!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en heel smakelijk

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Crusty chicken strips wrap was really good and the moussaka was filling and good. Strawberry religion was light, not too sweet and a nice portion. Too bad the smoothies weren't available.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Crispy kip wrap en exotic punch besteld. Allebei verrassend lekker! Een keer wat anders. Goede portie, voldoende kip in de wrap en frisse groente. De punch, was zeker exotic en vooral op een warme zomerdag een aanrader. Ik heb echt genoten, hier ga ik zeker vaker bestellen 👍🏼👍🏼

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon lekker, goed en meer dan genoeg

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het duurde ongeveer tweeëneenhalf uur. Eten was lekker

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eren was lekker en zag er ook keurig verzord en aantrekkelijk uit. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, veel en heerlijk gegeten. Goed en fijn verpakt. Erg snel geleverd op een vrijdag avond. Eindelijk een bezorg restaurant dat voor kwaliteit gaat. Ik ga hier zeker vaker bestellen !

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en veel, alleen jammer dat de zoete aardappelfrietjes niet krokant waren